HTML/JavaScript

dilluns, 5 de novembre del 2012

EL RASTRE DIGITAL

ANNA GÓMEZ I ELENA LUQUE:




Les xarxes socials, es un tema cada vegada més present a la nostra vida. No obstant això em d'anar més que mai amb compte, també són una eïna perillosa. Em de fer ull amb qui compartim la nostra informació mai es sap que hi ha d'arrere.
Cap de nosaltres dos ens sentim identificades amb els casos que es donen al video, pero si coneguem persones que ho han patit, suplantant la seua identitat, fent-se un compte a les xarxes socials amb imatges, i informació d'aquestes

Nosaltres si ens trobàrem a aquesta situació, principalment avisariem als nostres pares i posteriorment ho comunicariem a la policia, deixant-ho en mans dels profesionals.
Per evitar aquest problema, intentem no compartir informació privada amb qualsevol, no donar dades, no penjar imatges inapropiades que puguen utilitzar en contra nostra, evitant així que qualsevol persona ens puga suplantar o manipular.
                                             


MAR VALERO:
Esta es la historia d'una xica que no va ser responsable a les xarxes i va patir les conseqüencies

Actualment, a pesar de la gran quantitat d’informació de la que disposem i dels més que nombrosos casos que coneguem, encara hi ha molta gent que és irresponsable a l’hora d’utilitzar internet, sobretot a les xarxes socials. Un bon exemple es la gent que mana imatges seues comprometedores a persones que no són totalment de la seua confiança i per les quals poden ser víctimes de xantatge, sent amenaçats amb enviar-les a tot l’entorn del afectat sinó fan el que se’ls demana.
Açò es molt fàcil d’evitar si prenem algunes precaucions com ara, no fer videotrucades amb gent que no siga totalment fiable (i molt menys fer coses comprometedores), no acceptar ningú que no coneguem...
Però si ens trobarem en aquesta situació hauríem d’avisar als organismes judicials pertinent perque prenguin les mesures necessàries i intentar anar més en compte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada