HTML/JavaScript

dijous, 13 de desembre de 2012

EL LIBERALISME POLÍTIC

Hola a tots i a totes, som el grup d'Elena, Natalia i Ana.

Ací us deixem els notres treball sobre el Liberalisme Polític, que em realitzat a l'assignatura d'Història on està el nostre popplet, el thinglink i les biografies.
"La libertad guiando al pueblo" per Eugène Delacroix al 1830


Aquest treball sobre el Liberalisme Polític ha segut realitzat per Natalia Juste, Elena Luque i Ana Pla. Ens hem repartit el treball dividint-lo en tres parts; la primera el mapa mental amb el programa ‘’popplet’’, les biografies amb el programa ‘’word’’ i la tercera és el ‘’thinglink’’ on hem ficat imatges amb etiquetes amb informació què expliquen lo ocorregut a eixa imatge.
El treball del Liberalisme Polític està dividit en tres parts; la primera és el mapa mental, on hem inclòs tota la informació del tema amb els conceptes més importants acompanyats d’imatges. La segona son dos biografies de dos personatges liberals més importants de la història, son: Thomas Paine i Benjamin Franklin. La tercera i última part és un thinglink, on hi han sis fotografies dels dos personatges abans nombrats i fets històrics què representen el Liberalisme Polític.Considerem què aquest treball ha segut útil per a conèixer millor el tema del Liberalisme Polític d’una manera diferent a la rutinària. Els avantatges son què profunditzem més en un tema en concret i som nosaltres els que busquem la informació i aprenem a reduir i esquematitzar la informació més important. Els inconvenients què trobem son què els temes dels nostres companys no els profunditzem tant com el nostre.

2 comentaris:

 1. Hola.
  Una primera ullada per dir-vos alguns aspectes a millorar:
  - La primera imatge del thinglink no és dels progressistes d'Espanya!!! informació equivocada.
  - L?etiqueta història està repetida de manera diferent i per això al clicar en la pestanya del menú no apareixen totes les entrades d'història. Cal eliminar la que no porta accent i posar la mateixa en les dues entrades.
  - Heu preguntat a Vicen com fer per a que aparega tota la publicció de l'entrada? Caldrà solucionar-ho.
  La propera visita serà per avaluar el contingut del vostre treball.
  Bona nit.

  ResponElimina
 2. Valoració:
  - Mapa mental permet comprendre el contingut.
  - Biografies: es troba a faltar un liberal doctrinari.
  - Imatges interactives: informació pobra.
  - Text de presentació: no es resumeix allò important del contingut.
  - Hem del verb haver amb H

  ResponElimina